Find fiskestænger til hele familien online

24 February 2021
Astrid Pedersen

editorial

Skal familiens sommerferie afholdes i campingvognen eller måske i en feriebolig i det danske sommerland? Så kan I med fordel købe ind til lystfiskeri.

Fiskestænger til børn hos Billigt Fiskegrej

Billigt Fiskegrej er leveringsdygtig i fiskestænger til børn. Fiskestænger til børn er særlige idet de er fremstillet i ekstra let materiale og samtidig ikke er så lange. Disse fiskestænger fås i mange forskellige farver og med håndtag i blødt skum som er nemme at holde på for selv de mindste.

Se for eksempel det populære børnesæt ”Ramasjang Spin – Blue” fra den kendte og velansete producent Kinetic. Dette fiskesæt særligt rette mod mindre børn er perfekt til fiskeri i de såkaldte put and take søer som ofte findes på danske ferie centre rundt omkring i landet.

Selve fiskestangen er en todelt Kinetic Ramasjang stang fremstillet i kulfiber. Dette materiale er på én og samme tid stærkt, let og fleksibelt. Stangen er forsynet med store øjer som guider linen perfekt når man kaster. Til denne fiskestang følger et spinnehjul i samme farve som stangen. Hjulet kan fås med lys i som blinker når man kaster.

Du kan finde den populære fiskestang til børn i den online shop hos Billigt Fiskegrej som fører den i flere forskellige længder og farver.

Fiskenet til brug ved strand og sø

De mindste børn, som endnu ikke er store nok til at bruge en fiskestang, kan sagtens fornøje sig med fiskeri ved hjælp af net. Hos Billigt Fiskegrej finder du blandt andet det fine lyserøde børnenet som egner sig fint til at fange haletudser, rejer, hundestejler eller andre småfisk i sø eller havn, eller på stranden. Det lille fiskenet består af et farvet net monteret i en metal ramme på en bambuspind, som er forstærket med farvet plast.

Du kan finde såvel fiskestænger som fiskenet på https://www.billigtfiskegrej.dk/