Hvad kan jeg bruge mit lokale apotek til?

11 June 2019
Astrid Pedersen

editorial

De fleste forbinder nok et apotek med udlevering af receptpligtig medicin fra lægen – og så er det et sted, hvor man kan købe plastre eller hovedpinepiller. Men et apotek er meget andet og mere end blot en udleveringscentral og en kiosk for håndkøbs medicin. Sammen med de lokale lægeklinikker (både praktiserende læger og special læger), diverse sundhedshuse og behandlere samt eventuelle mindre sygehuse, udgør apoteket en væsentlig del af sundhedssystemet i især de mindre byer.

På et apotek kan du få udførlig og kvalificeret rådgivning om anvendelsen af håndkøbs medicin og andre apotekervarer, lige som den tilknyttede farmakonom kan hjælpe dig med anvisninger i forbindelse med indtag af din receptpligtige medicin. På den måde kan du altid føle dig tryg, når du køber såvel receptpligtig som håndkøbs medicin på apoteket.

Samtidig kan du med fordel købe alt, hvad der handler om personlig pleje, på apoteket. Her kan du nemlig være sikker på at få produkter, som er gennemtestede og som lever op til de strenge krav og standarder inden for området. Hygiejne produkter og baby produkter fra apoteket indeholder minimale mængder af allergi fremkaldende og hormon forstyrrende tilsætningsstoffer så som parfume og farver. Og når du skal bruge ekstra tilskud af vitaminer og mineraler, er det også på apoteket, du finder de prima varer.

Find dit lokale apotek i Randers

Beboere i Randers og omegn er så heldige at have adgang til hele tre forskellige apoteker samt et apoteksudsalg inden for ganske rimelig afstand. Samtlige apoteker i Randers ligger centralt placeret i forhold til såvel tilgængelige parkeringspladser og offentlig transport. Apotekerne i Randers er veldrevne og med ganske lange åbningstider samt straks udlevering af receptpligtig medicin. Og så er der selvfølgelig tilknyttet dygtige, uddannede farmakonomer til hvert apotek.

Kig ind på randersapotek.dk og find dit nærmeste apotek til håndkøb i Randers.