Hvor tit skal man på Powerpoint kurser?

26 April 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det at tage på PowerPoint kursus er bestemt ikke en engangsforeteelse, som man kan afskrive som en enkeltstående begivenhed enten som privat person eller som ansat i et firma, der bliver sendt på kursus i PowerPoint af ens arbejdsplads.

Og hvorfor så det?

Det er der en god grund til, og grunden ligger sådan set i, at PowerPoint, og for den sags skyld mange andre computer-programmer, løbende bliver opdaterede og får nye versioner af sig selv.

Den slags medfører, at ikke alene kommer der nye udfoldelsesmuligheder til med brugen af et bestemt program – i dette tilfælde PowerPoint fra Windows, som ofte er at finde i deres Microsoft Office-pakke – men også at man kan risikere at sidde med en udgave af programmet, som på ingen måde minder eller ligner det, man kender. 

Nogle kursusudbyder laver blot undervisning i en bestemt udgave af PowerPoint og andre programmer og går ud fra, at man selv eller firmaer opererer med noget, der er det samme eller minder om samme version, og så må man ellers regne resten ud.

Det sker ikke, hvis du tager et kursus i PowerPoint fra 4Dk.dk.

De er altid opdaterede på at give dig og dine samarbejdspartnere eller kollegaer den bedste indføring i den nyeste opdatering og version af PowerPoint, så du kan komme retur til din arbejdsplads og bekende, at du har fået fuld valuta for kursuspengene, som firmaet måske har betalt eller sponsoreret.

For nu er du sat ind i det nyeste med teknikken på området med PowerPoint og ved præcist, hvordan man sætter en umanerligt flot præsentation op via dette program.

Den slags kan være med til, at man kan overbevise chefen på længere sigt med ens flotte præstation, fordi man overhaler alle de andre potentielle konkurenter, da man er oceaner af erfaring og viden foran de andre.