Gulvsliberen i Faaborg fuldender din boligdrøm!

16 March 2019
Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Måske er du lige flyttet til den formidable, flotte fynske by Faaborg eller er flyttet et andet sted hen i byen, der er større til den voksende familie, og så følger der selvsagt et par gulve med i boligen og prisen – og i dette tænkte eksempel er der selvfølgelig tale om et par trægulve!

Det kan være, de gulve lavet af samme typer af træ og er lige gamle. Måske er de blevet udskiftet løbende gennem årene, hvis der er tale om en gammel bygning, eller det kan være, de er helt nylagte.

Uanset alderen og typen så skal disse formentlig slibes ned. Hvis man lige er flyttet ind, er det også smart at få gjort dette ordnet som noget af det første i Faaborg af en god gulvsliber.

På den måde er det nemmere at komme i gang med at indrette sig i boligen, for det vil være alt for besværligt at slæbe flyttekasser og møbler ind i huset, hvorefter man så skal rykke rundt på disse, mens man får gulvet slebet ned.

Dette kan nemlig medføre unødige pauser i gulvafslibningen, da man skal bruge tiden på at gøre plads i alle lokaler til at få slebet gulvene ned. På den måde kommer det til at tage længere tid – og måske vil det også påvise sig i den endelige pris!

Er der ligefrem tale om et håndværkertilbud eller på anden måde en bolig, som du agter at istandsætte sammen med hele familien og indrette den efter jeres boligønsker i Faaborg, så er det virkelig smart at få gulvet slebet som noget af det første.

Ikke alene er der de førnævnte grunde, men når man som noget af det første er omgivet af et pænt gulv, der er slebet ned af professionelle gulvafslibere, er man mere motivet for at komme videre med at renovere og indrette stedet, når man har et flot grundlag at bygge videre ud fra.