3 fordele ved at vælge en sovesofa til børneværelset

26 November 2020
Michelle Løhde Nielsen
3 fordele ved at vælge en sovesofa til børneværelset

Børn vokser med lynets hast, og inden du har set dig om, så er de allerede vokset ud af alt tøjet og skoene, men også sengen. Én ting er at købe nyt til garderoben, men det kan hurtigt blive en dyr omgang, hvis sengen skal skiftes ud hele tiden. 

Hvis du gerne vil slippe for det, så er en sovesofa en rigtig god løsning. Den kan fås i forskellige størrelser, og så kan de både bruges af børn og teenager. Så selvom børnene bliver ældre, så kan en sovesofa stadig bruges. Læs med her og blive klogere på tre fordele ved en sovesofa.

1. Der er to funktioner i én

For det første får du to funktioner i én med en sovesofa. Du får et møbel, der både kan fungere som sofa, men også som en seng.

Det kan være rart med en sofa, når vennerne er på besøg, så de ikke skal sidde i sengen blandt dyner og puder. Samtidig er der også plads til en overnattende gæst, når den bliver slået ud. Dit barn får med andre ord soveværelse og stue i ét. 

2. Der bliver mere opbevaringsplads

Med en sovesofa medfølger der også mere opbevaringsplads. I de fleste sovesofaer er der nemlig et stort rum til opbevaring, og du sparer derfor en masse skabsplads.

Her kan der både være lagner, dyner og puder. Eller der kan være andre ting, som bare roder, hvis det står fremme. 

3. Dit barn får bedre søvn 

Det kan være sundt at opdele dag og nat, så hele dagen ikke foregår i sengen. Det kan påvirke søvnkvaliteten, hvis sengen også bliver brugt til meget andet end at sove. Derfor er det rigtig godt, at der er mulighed for at slå sengen sammen om dagen og i stedet lave en sofa. 

Klik ind på https://zonexlnt.dk/product-category/sofaer/sovesofaer/ og find sovesofaen til børneværelset. Her er der et stort udvalg af sovesofaer i forskellige størrelser, materialer og farver – alle sammen i høj kvalitet og til gode priser.