Undgå fastsiddende bøjler med Invisalign

08 september 2020
Astrid Pedersen
Undgå fastsiddende bøjler med Invisalign

Ønsker du dig flotte, lige tænder og et deraf følgende smukt smil? Så kan du overveje at gennemgå et tandretnings forløb. Tandregulering ved hjælp af bøjle er nemlig ikke kun for børn. Dine tænder flytter sig hele livet igennem – og derfor er det også muligt at flytte dem på plads igen. Og til dette formål kan du med fordel vælge en behandling med Invisalign.

Hvordan foregår et tandretnings forløb med Invisalign?

Beslutter du sig for at du ønsker en tandregulering med de usynlige Invisalign bøjler skal du først aftale en konsultation med en dygtig tandlæge. Han eller hun vil kunne fortælle dig mere om behandlingen og samtidig vurdere om dine tænder retter sig til Invisalign bøjler. Sammen vil I kunne afstemme forventninger til det endelige resultat. Og så kan din Invisalign behandling påbegyndes.

Tandlægen vil tage aftryk af din over og undermund således at han eller hun kan danne sig et billede af dine tænders stilling. Aftrykket vil ved hjælp af en 3D scanner blive indlæst i et computer program hvor det vil danne basis for en visualisering af din mund.

Ved hjælp af avanceret 3D teknologi kan tandlægen modellere din tandstilling i det virtuelle rum og komme frem til et flot resultat med lige og regelmæssige tænder. På baggrund af ”før og efter” billederne vil dine Invisalign tandskinner til hele forløbet kunne fremstilles på én gang.

Du får bøjlerne med hjem – og så skal du skifte cirka en gang hver fjortende dag. På den måde vil dine tænder gradvist blive rykket på plads. Du vil skulle besøge klinikken en gang imellem så tandlægen kan se hvordan processen skrider frem. Og så vil du samtidig selv kunne få et billede af dine fremskridt.

You Smile I Smile er en tandklinik med mange års erfaring inden for behandling med Invisalign – læs mere på yousmileismile.dk