Tingene har godt af at blive puttet i plastikkasser

25 januar 2021
Anders Lundtang Hansen
Tingene har godt af at blive puttet i plastikkasser

Selvsagt er det selvfølgelig ikke alle ting, der har direkte godt af at komme i plastikkasser.

Det kan jo være, der er tale om noget flydende, men så skal det måske ind i en indpakning først, så det ikke flyder ud eller blander sig med andre ting, hvis det ikke har godt af det, eller man netop skal have det i afmålte portioner, nede i kasserne.

Har man nogle dårlige kasser, der er fremstillet alt for billigt, af børnearbejde og for mange kemikalier, så er det sjældent nok, at man har tingene nede i de her kasser med eller uden indpakning, da de så kan afsmitte deres uhygiejniske elementer med tiden til de andre ting.

Men har man de gode plastikkasser, så er der mange fordele ved dem, selvom det måske på overfladen kan virke træls, at man skal trække og hive kasser frem for at finde det, man skal bruge.

Man får det lettere på arbejdet med plastikkasser

Derhjemme har du måske en soleklart idé om, hvad du ville bruge de plastikkasser til, hvad størrelser de skal være, hvad der skal være i dem, og hvor mange du vil have.

Men lad os bruge et eksempel fra erhvervsafdelingen, hvor man som chef kan se fordelen i det her samt for en mellemleder, og er man en medarbejder, så kan man foreslå følgende til ledelsen.

Hvis man nu arbejder på et lager, eller man bare har meget værktøj, remedier og andet, som man skal holde styr på, så er det jo smart at have det sorteret, så man ved, hvor man skal finde det.

Ved at have det i kasser så ved man, at det ikke forsvinder rundt alle mulige steder, fordi der er krav om, at tingene skal ligge i kasserne.

Og man kan give tingene respektive kasser, fordi man kan sortere indholdet efter størrelser og farver på kasserne.