Økologisk slagteri i Nordsjælland

01 November 2019
Astrid Pedersen

editorial

Er du den glade indehaver af et mindre landbrug i Nordsjælland, vil du med fordel kunne vælge et lokalt slagteri til slagtning og partering af dine dyr.

Kosakgårdens Slagteri – godkendt til økologisk slagtning

Driver du dit landbrug og din besætning ud fra økologiske principper, og ønsker du at videreføre disse i forbindelse med slagtning og partering af dit kvæg, dine grise eller dine lam? Så kan du trygt vælge Kosakgårdens Slagteri. Det lille, moderne slagteri med beliggenhed i det nordsjællandske – nærmere betegnet Slangerup mellem Hillerød og Frederikssund – er nemlig godkendt til økologisk slagteri.

Ud over det, at Kosakgårdens Slagteri udelukkende beskæftiger dygtige og kompetente slagtere, kan du altså være sikker på, at kødet fra dit økologiske opdræt behandles efter bogen, når du overlader opgaven med slagtning, partering og pakning til Kosakgårdens Slagteri.

De bedste udskæringer af gris, lam og ko hos Kosakgårdens Slagteri

Uanset om dine dyr stammer fra et økologisk eller en konventionelt landbrug, vil det modtage samme professionelle behandling. Her under partering, idet Kosakgårdens Slagteris erfarne slagtere kender alt til de korrekte udskærings metoder for såvel svin som for får, lam, geder, vildt, køer og kalve.

Skal du for eksempel have slagtet kreaturer, vil du kunne vælge mellem den klassiske partering, som inkluderer de kendte udskæringer som for eksempel klump, Osso Buco, mørbrad, tyndsteg, højrebskoteletter, tykstegs filet, culotte, cyvette, højreb, tykkam, bovsteg, bryst, tværreb, og selvfølgelig hakket kød til fars. Du kan også vælge at få flere dele, for eksempel boven eller tværrebet, hakket op, eller du kan vælge mere grill venlige udskæringer.

Hvis det er grise, der skal slagtes, kan du ligeledes vælge en klassisk opskæring i bov fars, nakkesteg, mørbrad, skanke, kamsteg, slag til rulle-steg og rullepølse, inderlår, klump, cirka otte koteletter, stegeflæsk (brystflæsk), ribbensteg, skinkesteg, stegeben og kogeben samt fars, der hakkes to gange.

Få mere information om Kosakgårdens Slagteri på http://www.kosakgaarden.dk/