Nogle gange bliver man ens byggemarked utro

07 maj 2020
Anders Lundtang Hansen
Nogle gange bliver man ens byggemarked utro

Selvfølgelig kan man ikke være et byggemarked utro på samme måde, som man kan være det overfor andre mennesker, men man kan komme til at gøre noget med vilje, som måske ikke falder i god jord i ens bevidsthed, men man kunne ikke lade være.

Det kan være, man har ens sædvanlige byggemarked, som der ligger godt tæt på og har de fleste af de ting, som man skal bruge, hvorfor man kun få gange skal tage et andet sted hen for at finde nogle enkelte aggregater, som man ikke kan finde dette sted – sådan noget er ikke utroskab.

Man har et godt forhold til de ansatte, så man endda er på fornavn med dem. Man ved, hvad de har hjemme, og man er en af de første, der får at vide, hvis de får nyt hjem – nogle gange ved man endda nok til at kunne vejlede de andre kunder.

Men så sker der det en dag, at man læser en annonce: “Besøg et af Danmarks bedste byggemarkeder!”

Den slags lover jo en hel del, så man bliver selvfølgelig nysgerrig og tænker, at man da lige skal tjekke det postulat ud, om det nu passer og kan holde vand.

Egentlig havde man så meget forudindtaget opfattelse af dette sted, selvom man ikke havde besøgt det, at man egentlig havde planlagt at besøge det for at sable det ned, så man kunne vise for omverden, at ens sædvanlige byggemarked er det bedste.

Men så fik man sig en overraskelse.

Det her byggemarked var faktisk bedre!

Det var en helt ny verden at gå ind i. Der var flottere, nyere varer, spændende sager på hylden og – ja, man kunne næsten være blevet der flere dage i træk.

Så nu sker det, at man dropper det gamle byggemarked, man ellers havde sværget til, for at bruge det nye ubetinget og altid.