Lad et vikarbureau forestå rekruttering af din nye vikar

25 maj 2022
Astrid Pedersen
vikarbureau

advertorial

Står du og din virksomhed for at skulle løse en opgave som kræver en større udvidelse af medarbejder staben i en tidsbegrænset periode? Så giver det mening at hyre et antal vikarer ind som kan dække hullerne.

Er der brug for ekstra hænder til det forestående projekt, men er du ikke sikker på at du vil kunne tilbyde de nye medarbejdere fuldtids arbejde efter projektets afslutning, giver det nemlig ikke mening at fastansætte. Så skal du bare bøvle med rettidig afskedigelse når du ikke længere har brug for dine medarbejdere, hvilket ikke er tilfredsstillende for nogen af jer.

I mellemtiden har du besværet med aflønning og alt hvad dette indebærer af indbetaling til ferie, pension, ATP og lignende. Derfor kan det meget bedre betale sig at hyre vikarer. Og til dette formål kan du med stor fordel alliere dig med et professionelt vikarbureau.

vikarbureau

Hvad kan et vikarbureau gøre for mig?

Med hjælp fra et vikarbureau er det nemt at hyre arbejdskraft på midlertidig basis. Danske vikarbureauer er nemlig eksperter når det kommer til udvælgelse af de helt rette profiler, og vil altid gøre sig ekstra umage for at finde det helt rette match til dig og din virksomhed.

De vikarer, som står opført i et vikarbureaus emnebank eller search and select database, er alle grundigt screenet på forhånd. Det betyder at et vikarbureau udelukkende vil præsentere dig for kompetente vikarer med de faglige og menneskelige kvalifikationer helt på plads.

Du er garanteret vikarer som er 100% indstillet på at påtage sig midlertidigt arbejde og tidsbegrænsede opgaver, hvorfor disse er top motiverede for at hjælpe netop din virksomhed. Og dit vikarbureau vil tage sig af alt hvad der hedder ansættelses forhold – du betaler blot en fast pris for den aftale periode.

Du kan læse mere, og finde de bedste vikarer hos DK Vikarservice ApS va hjemmesiden dkvikarservice.dk.