Lad et professionelt parkeringsselskab forestå administration af dine parkeringspladser

21 oktober 2020
Astrid Pedersen
Lad et professionelt parkeringsselskab forestå administration af dine parkeringspladser

Er du træt af altid at finde uretmæssigt eller hensynsløst parkerede biler på de til din private ejendom hørende parkeringspladser? Så bør du overveje at få hjælp fra et parkeringsselskab – for eksempel UnoPark.

Hvorfor skal jeg vælge UnoPark som mit parkeringsfirma?

UnoPark er et dansk selskab som igennem det seneste årti har hjulpet virksomheder over hele Danmark med skræddersyede og fleksible parkerings løsninger.

Når du vælger UnoPark som din samarbejdspartner vil du ikke alene få professionel parkeringsservice og nem administration af dine parkeringspladser. Du får også en personlig betjening og landets bedste support.

Som kunde hos UnoPark får du din egen faste parkerings konsulent tilknyttet, som vil forestå vedligeholdelse og opdatering af din løsning. På den måde er du sikret en parkeringsservice som lever op til dine krav og standarder – også selv om disse skulle ændre sig undervejs. Det er din parkeringsplads og derfor også dine regler. Og derfor vil UnoPark altid være lydhør over for dine input.

Der ud over får du med UnoPark et af de mest brugervenlige og intuitive parkerings systemer. Du vil uden problemer selv kunne administrere dine parkeringspladser, tildele gæsteparkering og registrere faste brugere i systemet. Al kontrol og overvågning af dine parkeringspladser forestår UnoPark, ved hjælp af såvel parkerings vagter som videoovervågning hvis dette ønskes.

Til det digitale administrations system hører en smart app som gør det muligt for dig at udstede eller tilbagekalde permanente parkeringstilladelser samt udmåle tidsrum for gæsteparkering. Det bliver ganske enkelt ikke nemmere at administrere parkeringspladser.

Sluttelig kan det nævnes at UnoPark varetager al administration af den fysiske parkeringspladser. Opstilling af skilte, standere til gæstekort og lignende sker ved UnoParks foranstaltning. Du skal kun fokusere på at tilrettelægge den løsning som passer til dig – så klarer UnoPark resten.

Du kan læse mere om UnoPark, og kontakte UnoPark for et tilbød på parkeringsservice, på hjemmesiden https://unopark.dk/