Har du overvejet en stilfuld New Yorker væg?

06 juli 2020
Anne-Mette Hansen
Har du overvejet en stilfuld New Yorker væg?

Drømmer du om et stilfuldt kontormiljø? En mega fed 1-værelses lejlighed? Eller et hyggeligt badeværelse? Så er New Yorker vægge perfekte til din indretning. De kan være med til at skabe et opdelt rum, der stadig får masser af lys og som ser stilfuldt ud. Læs meget mere om New Yorker vægge her. 

Sådan indretter du dine rum med New Yorker vægge 

New Yorker vægge kan bruges i stort set alle rum. Nogle steder er de især populære at indrette med. Det kan være som opdeling mellem køkkenet og stuen. Selvom det hele stadig er ét rum, så giver det noget ro og afskærmning til hvert rum.

Du kan også bruge New Yorker vægge på badeværelset. Her kan selve glasvæggen faktisk fungere som opdeling mellem bruseområde og resten af badeværelset. Det giver et langt flottere udtryk, end de klassiske glasbrusekabiner gør. 

En stor 1-værelses lejlighed er også ideel at opdele med en New Yorker væg i glas. Det kan skabe noget afskærmning mellem dit spise- eller sofaområde og mellem hjørnet med din seng. Det giver dig lige pludselig følelsen af at have mere end et rum. 

Hvor finder du de flotteste New Yorker vægge?

Firmaet New-yorker.dk står bag en lang række af utrolig flotte New Yorker vægge. De fremstiller dem både som faste vægge, der skal monteres og stå hvor de er. Men også som skydedøre. Så du kan bruge dem til opdeling i dit rum, men også trække dem til side, når du gerne vil have et stort rum. Det er smart!

De forhandler både New Yorker væggene og dørene i 1 fag med 4 glas eller op til 6 fag med 24 glas. Det kommer an på, hvor stort dit rum er, hvilken type du skal vælge. 

Vil du se nærmere på firmaets flotte New Yorker vægge? Besøg deres hjemmeside her: https://www.new-yorker.dk/