Fordele ved at købe en hund fra et hundeinternat

28 maj 2020
Emilie Jacobsen
Fordele ved at købe en hund fra et hundeinternat

Når du vil købe en hund, er et af de steder, hvor du kan overveje at få en hund fra, et hundeinternat. Der kommer hunde, der er blevet misrøgtede, eller hvor ejeren af en eller anden grund ikke kan tage sig af dem, hen. Nogle internater har også hunde, der har levet på gaden i andre lande, og hvor de nu prøver at finde ejere til dem. 

Hvis du vil købe en hund fra hundeinternat, er der mange fordele ved det for dig. Først og fremmest får du en hund, der er i mange tilfælde er renlig. Det kræver noget arbejde af dig at renlighedstræne en hvalp. Derfor kan det være rart, at din hund er renlig fra start af. 

Når din hund kommer fra et andet hjem, har den typisk også fået noget træning i forvejen i forhold til at gå tur, ikke sidde i møblerne og lignende. Dermed behøver du igen ikke at lægge lige så meget arbejde i det. 

Det vigtigste for mange er dog, at de har mulighed for at redde en hund, når de får den fra et hundeinternat. Hundene har nemlig typisk brug for en chance mere her i livet, og det føles rigtig rart, når du har mulighed for at give dem den. 

Der er dog ikke kun fordele ved at få en hund fra et hundeinternat. Det kan du læse mere om på bloggen altomdyr.dk. Der kommer de nemlig både ind på fordelene og ulemperne ved det. Når du får en hund fra et internat, kan du også komme til at stå med en større arbejdsbyrde, fordi det kan være en hund, der ikke har haft det godt hos sin tidligere ejer. Det kan derfor kræve tid og tålmodighed, før du kan få et tæt forhold til hunden. Det er derfor ikke nødvendigvis kun nemmere for dig at adoptere en hund fra et internat.