Få mere lys med nye døre

18 april 2022
Lotte Hindsberg
døre

advertorial

Synes du, din bolig er lidt til den mørke side, er der flere ting du kan gøre for at få den til at virke lysere og lettere. Det nemmeste er at male i lyse og lette farver. Det er med til at få værelserne til at virke større og allerede der vil du virke lysere. Er det ikke nok kan du selvfølgelig også vælge at få et større vindue eller et ekstra. Det høre til det lidt mere besværlige for ikke at sige dyrt. 

Det sidste du kan gøre er at kigge på dine døre. Du kan vælge at udskifte dine nuværende døre med døre med glas. Det vil fungere på samme måde, som et ekstra vindue. Du kan se flere eksempler på klarvinduer.nu. 

døre

Få hjælp til at finde de rigtige døre

Er du i tvivl om hvilke type døre du skal vælge eller har du brug for hjælp til at måle korrekt op, kan du med fordel få råd og vejledning af det firma, hvor du har planer om at købe dine nye døre. En dør er en stor del af hjemmets design og de rigtige døre er med til at give det helt rigtige look.

Som udgangspunkt siger man at i nye og moderne boliger passer enkle og rene døre bedst ind, hvorimod ældre boliger, patriciavillaer godt kan bære døre med udskæringer ala bondedøre. Der kan sagtens være glas i begge typer af døre. Ellers kan man vælge at få en fastkarmsvindue ved siden af eller over døren. 

Når i har fundet den rigtige dør, er det næste at få målt korrekt op. Da døre som udgangspunkt er specielt lavet er det vigtigt at du får målt op korrekt. Er du i tvivl er det bedre at få hjælp, da du ikke kan levere dørene tilbage og få nye tilsendt.