Få en sund arbejdsstilling med Herman Miller Embody

17 februar 2021
Astrid Pedersen
Få en sund arbejdsstilling med Herman Miller Embody

Når du arbejder hjemme, mærker du virkelig konsekvenserne af det stillesiddende arbejdsliv, især hvis du ikke er i besiddelse af en ordentligt kontorstol. Derfor bør du anskaffe en sådan – og det behøver ikke at koste dig spidsen af en jetjager.

Herman Miller Embody – en smuk og funktionel kontorstol

Hvis du leder efter en kontorstol som er lidt ud over det sædvanlige kan du med stor fordel vælge en Herman Miller Embody. Herman Miller er blandt de fremmeste leverandører når det handler om lækre kontorstole med mange indstillingsmuligheder og en høj grad af ergonomi i designet.

Med en Herman Miller kontorstol får du masser af kvalitet for pengene. Den mest kendte Herman Miller kontorstol, Herman Miller Aeron, er blandt de mest populære kontorstole i verden. Herman Miller Aeron har vundet utallige priser for sit innovative design som både tilbyder komfort og den ultimative ergonomi. Og her kan Herman Miller Embody også sagtens være med.

Herman Miller Embodys design bygger på Herman Miller Aerons, men stolen er noget mere diskret i sin udformning. Derfor egner Herman Miller Embody sig helt perfekt til hjemmearbejdspladsen hvor den ikke vil virke så dominerende som en Herman Miller Aeron.

Med sit enkle design vil din nye Herman Miller Embody passe perfekt ind i dit designer hjem. Og hvis du ikke ønsker at betale den dyre fulde nypris for en Herman Miller Embody kan du vælge at investere i en refurbished model fra ValueShop.

Hvorfor købe en brugt Herman Miller Embody?

Det er kendetegnende for kontorstole fra Herman Miller at de er bygget til at kunne holde i mange år. Derfor vil en flot istandsat og renoveret Herman Miller Embody sagtens kunne fremstå forholdsvis ny, og under alle omstændigheder hav masser af år tilbage i sin karriere som din foretrukne kontorstol. Find din nye brugte Herman Miller Embody på ValueShop.dk