3 idéer til en simpel barselsgave

08 august 2021
Linnea Brix Larsen
3 idéer til en simpel barselsgave

Kender du en familie, der netop er vokset med en lille ny, og har du lyst til at kigge forbi med en barselsgave og glæde de nybagte forældre? En barselsgave behøver ikke at være stor, og det er først og fremmest tanken, der tæller. Her giver vi dig tre bud på, hvad du for eksempel kan vælge som barselsgave. Vi er selv særligt vilde med idéen om en sød suttekæde, der nemt holder styr på babys sut både hjemme og på farten, men giv også lige vores øvrige bud en chance, før du hopper på en suttekæde med det samme.

 

 

1.     Hjælp til det huslige

Når man står som nybagte forældre til en lille baby, flyver tiden hastigt afsted. Når tiden er knap, er det hurtigt det huslige, der bliver nedprioriteret. Derfor er det guld værd med et gavekort på en omgang støvsugning, gulvvask eller ganske simpelt lidt hjemmelavet aftensmad til fryseren, der er lige til at tage op på de særligt hektiske dage, hvor forældrene ikke lige selv har overskud til at stå i køkkenet.

 

2.     Forkælelse til mor

Selvom der oftest er to parter om at blive forældre, så er det typisk mor, der trækker det tunge læs med søvnløse nætter og dage hjemme på barsel. Giv derfor den nybagte mor en gave, der kun er til hende – måske en lækker ansigtscreme, et gavekort på en massage eller lidt af hendes absolutte yndlingschokolade. Det vil hun sætte pris på.

 

3.     En lille ting til baby

En baby mangler sjældent noget som helst, og alligevel vælter den sig oftest i gaver i den første tid efter, at den er kommet til verden. Vil du give en rigtig god gave, der er både sød og praktisk, så vælg en suttekæde i et design, der er skønt at kigge på for både forældre og barn. En suttekæde holder godt styr på sutten, så forældrene slipper for at lede febrilsk efter sutten i tide og utide og for at miste den på farten, fordi den bliver tabt igen og igen. Med andre ord er en suttekæde intet mindre end en genial barselsgave, der virkelig vil vække glæde.